100 %
(6 hodnocení)
Ajala 45 g 100 % hořké Ajala
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(6 hodnocení)
Ajala 45 g 100 % hořké Ajala
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Ajala čokoláda Ekvádor 100% 45 g

Čokoláda Ajala Ekvádor 100% 45 g Tato 100% čokoláda, která obsahuje jedinou ingredienci – kakaové boby odrůdy Nacional z Ekvádoru – slibuje jedinečný zážitek těm, kteří se nebojí opravdu hořké čokolády. Ucítíte v ní intenzivní kakaovou chuť, jemně kyselkavé ovocné tóny a máslovou texturu. Obsahuje 100 % kakaa a 100 % lásky. Kakaové boby, pečlivě vybrané, jsou namlety žulovými kameny a jemně praženy. Díky temperování (zahřátí na teplotu 40–43°C a následné zchlazení na 29–31°C) získává čokoláda svůj hedvábný lesk a zřetelné křupnutí při lomu. Čokoláda je s láskou vytvořena a balena v Česku. Boby pocházejí z farmy Hacienda Limon v Ekvádoru. Složení: kakaové boby Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny z Česka. Misí Ajala Chocolate je ukázat, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Hmotnost a velikost: 45 g, 12,5 × 6,8 ×0,7 cm Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g Energie v kJ 2807 Energie v kcal 671 Tuky v g 57,7     z toho nasycené v g 36 Sacharidy v g 25,3    z toho cukry v g 1,8 Bílkoviny v g 12,5 Sůl v g 0,019
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Ajala
Hmotnost 45 g
Obsah kakaové hmoty 100 %
Druh čokolády hořké
Značka Ajala
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky