Popis
Cellini Espresso Crema e Aroma 80% Arabica 1 kg
Představte si šálek kávy, který je nejen symbolem kvality, ale i vášně - to je Cellini Espresso Crema e Aroma. Tato zrnková káva, která se pyšní tradičním italským pomalým pražením, vzniká z pečlivě vybraných zrn pocházejících ze Střední a Jižní Ameriky, což zaručuje bohaté a vyvážené chuťové profily s tóny karamelu, hořké čokolády, vanilky a mandlí.
Směs obsahuje 80% Arabica a 20% Robusta, což kávě dodává silné aroma a intenzivní chuť pro přípravu espressa s bohatou a trvalou cremou, které je perfektní jak samo o sobě, tak ve spojení s mlékem.
Od roku 1946, kdy rodina Pieri otevřela první pražírnu si udržuje svou filozofii "kvalita na prvním místě" dodnes, což je patrné v jejich avantgardním výrobním protokolu a vzdělávání v rámci Cellini Coffee Academy. Tato dedikace kvalitě znamená, že každé zrnko prochází procesem, který byl vyvinut s vášní a přísností, aby vám přinesl nejlepší možný šálek kávy.
Tato káva je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí prožít pravý italský kávový zážitek z pohodlí svého domova.
Cellini Espresso Crema e Aroma
- zrnková káva, tradiční italské pražení
- balení 1000g
- původ: Střední a Jižní Amerika
- složení: 80% Arabica 20% Robusta
Původ: Plantáže Střední a Jižní Ameriky
Cellini Caffé
Filosofie:
„Kvalita na prvním místě“ je mantra vrytá do naší DNA
Chceme, aby standard Cellini
byl referencí, pokud jde o výjimečné kávy, a proto máme v Itálii avantgardní výrobní protokol. Naše techniky výběru, míchání a pomalého pražení vyvíjíme s vášní a přísností a pěstujeme kulturu kávy díky Cellini Coffee Academy. Jedinečný tým s lidmi, kteří se mohou pochlubit nejvyšší odborností v Itálii: v naší laboratoři kvality máme dva Q GRADERY !
Historie:
Roku 1946 rodina Pieri otevírá pražírnu "Columbia" v Livornu, druhou ve městě. Přestože se stále jednalo o malý rodinný podnik, Torrefazione okamžitě pracoval s cílem nabízet kvalitní kávu a za pár let patřila káva Columbia k nejoceňovanějším v celém Toskánsku.
1973 podnik roste a otevírá novou továrnu v Livornu, která představuje přechod od klasického řemeslného pražení, postaveného v laboratorním skladu, k průmyslové a moderní továrně.
1990 Společnost expandovala akvizicí největší pražírny v Ligurii, janovského Ekaf, se značkou Eureka (vytvořenou „kávovým čarodějem“ Ugo Meraldim) a Bolognese Filicori, zrozenou v Bologni v roce 1883.
1996 Tři historické značky, „Columbia“, „Filicori“ a „Ekaf“, vůdci barového sektoru v Itálii, se spojily, aby daly život nové značce „Cellini“.
V roce 2000 se Cellini stalo synonymem pro kvalitní kávu a soutěžilo s nejznámějšími italskými značkami na mezinárodní úrovni.
V roce 2005 se zrodila nová továrna vybavená nejlepšími technologiemi na podporu zpracování kávy: vysoce inovativní italské stroje udržují tradici pomalého pražení naživu a přináší jedinečnou kávu Cellini do celého světa.
Parametry
Výrobce | Cellini |
Hmotnost | 1000 g |
Složení kávy | arabika a robusta |
Země původu | Spojené státy americké |
Chuť kávy | ořechová |
Stupeň pražení | střední |
Kyselost | 1 |
Hořkost | 2 |
Typ | espresso a ristretto |