0 %
(0 hodnocení)
Dellinger damašková ocel černá karbon vykosťovací
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
0 %
(0 hodnocení)
Dellinger damašková ocel černá karbon vykosťovací
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Dellinger Kuchyňský nůž Carbon Fragment Gyuto 20 cm

Japonský nůž šéfkuchaře, Chef Dellinger Carbon Fragment
Nůž šéfkuchaře (Gyuto / Chef's knife) je pro své všestranné možnosti využití mimořádně oblíbený mezi profesionálními kuchaři. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb nebo krájení ovoce a zeleniny. Výše položený hrot umožňuje i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů.

Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.

Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program.
Parametry nože:

- Délka ostří: 200 mm
- Délka rukojeti: 125 mm
- Celková délka: 330 mm
- Hmotnost: 190 g
Ostření a údržba:

- Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
- Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
- Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
- Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem!
- K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Dellinger
Materiál čepele damašková ocel
Barva černá
Materiál rukojeti karbon
Typ nože vykosťovací
Délka ostří 20 cm
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky