98 %
(12 hodnocení)
Ariete 650 W 3 l 2.77 kg multifunkční hrnce

Popis

Ariete Vintage 2904/04 zelený

Rýžovar je praktický pomocník do domácnosti. Co kdyby toho ale uměl ještě víc? Retro hrnec od italského výrobce Ariete je specialista úplně na všechno. Jednoduchým pootočením kolečka ho proměníte v hrnec na pomalé vaření, parní hrnec nebo si připravíte třeba lahodnou omeletu. Máte chuť na zeleninu v páře? Zvolte program parního vaření, dejte zeleninu do parního koše a pár minut počkejte. Chcete si jen tak orestovat mořské plody? To taky zvládne. Skvěle připraví i takzvané “tažené” polévky nebo omáčky díky funkci pomalého vaření. S tímhle přístrojem zvládnete i několikachodové menu najednou. Multifunkční hrnec je dalším modelem řady Ariete Vintage, která klade důraz nejen na praktičnost, ale i na originální design. Tenhle přístroj budete jednoduše milovat.

Klíčové vlastnosti:

- 5 šikovných funkcí: rýžovar, restování, vaření v páře, udržování teploty, pomalé vaření

- Dokáže přichystat až 10 šálků rýže naráz (1,8 l suché rýže)

- Celkový objem 3 l

- Nádoba na vaření rýže či jiných pokrmů s nepřilnavým dnem vhodná i na zapékání v troubě

- Udrží teplotu až 24 hodin

- Design Ariete Vintage

1. Rýžovar: Nejlepší recept na dokonalou rýži

Zapomeňte a spálené hrnce, věčně rozvařenou a slepenou rýži, nebo nekvalitní sáčkovou. Ať už milujete basmati, jasmínovou nebo se chystáte připravovat sushi, s přípravou už se trápit nemusíte. Teď už budete vědět, jak ji připravit, aby se zbytečně nelepila. A jak připravit rýži v rýžovaru? Stačí jednoduše odměřit surovinu přiloženou odměrkou a dodat dostatečné množství vody a přístroj se o perfektní výsledek postará sám.

2. Restování: Pěkně do křupava

V multifunkčním hrnci si připravíte lahodnou omeletu nebo orestujete mořské plody a to díky nepřilnavému povrchu. Pokud je budete potřebovat na závěr dusit, není problém. Zakryjte hrnec poklicí, pár minut podusíte a skvělé menu se může podávat.

3. Vaření v páře: Zdravě a chutně

Součástí multifunkčního hrnce je i síto na parní vaření. Vaření v páře je nejlepší způsob, jak připravit zeleninu, aby si zachovala co nejvíce živin a vitamínů. Připravíte si tak skvělou a zdravou přílohu, ale i šťavnatý steak z kuřecího masa nebo lososa.

4. Udržování teploty: Teplé jídlo celý den

Mezi šikovné funkce patří i udržování teploty pokrmů. To se hodí obzvlášť, když nevíte, kdy přesně budete jíst, nebo strávníci ke stolu přicházejí postupně. Jídlo vám vydrží teplé klidně až 24 hodin. 

5. Pomalé vaření: Nejlepší vývar v okolí

Hrnec na pomalé vaření se vám hodí na velkou spoustu receptů. Nevíte jak na kuřecí nebo hovězí vývar, dokonale měkké maso, skvělou omáčku nebo se chystáte vyzkoušet nový recept na dýňovou polévku? Vsaďte na pomalé vaření. Při pomalém vaření zůstává v jídle dostatek vitamínů a minerálů a nic se nepřipaluje.

Sladká tečka na konec

Velkým plusem je nádoba s nepřilnavým povrchem, která zvládne i 20minutový pobyt v troubě rozpálené na 180-200 °C. Pokud tedy chcete rýžovému nákypu dopřát zlatou kůrčičku navrch, nemusíte špinit další nádobí.

- 5 funkcí: rýžovar, pečení, vaření v páře, udržování teploty, pomalé vaření

- 1,8L kapacita rýže (10 šálků)

- 3L kapacita na tekutiny

- Výkon 650 W

- Mísa s nepřilnavým keramickým povrchem, odnímatelná a jednoduše omyvatelná

- Průhledné skleněné víko na kontrolu vaření

- Plastový koš na vaření v páře

- Délka kabelu 1,2 m

- Mísu lze vložit do trouby při 180/200 stupních na dokončení vaření

- Udržuje teplotu 24 h

- Příslušenství: odměrka, lžíce, držák víka, koš na vaření v páře
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Ariete
Příkon 650 W
Objem 3 l
Hmotnost 2.77 kg
Typ multifunkční hrnce
Barva zelené

Podobné produkty