Tip-gastro Výrobník horké čokolády CHOCO F-10L
Výrobník horké čokolády CHOCO F-10 je koncipován na výrobu a prezentaci horké čokolády, ale i řady dalších horkých nápojů (káva, čaj, grog, punč, svařené víno atd.). Šetrný nepřímý systém ohřevu a udržení v teplém stavu (ohřev přes vodní lázeň-bain marie) s možností regulace teploty dle potřeby od +30 až do +100°C. Kontinuální rovnoměrné míchání (odolné míchací lopatky-vyjímatelné, hřídel vybavena silentblokem proti zanášení a namáhání) zamezuje tvorbě usazenin, sraženin a udržuje čokoládu v optimální konzistenci. Speciální konstrukce výpustného kohoutu zamezující ucpávání a umožňuje snadné čistění (kohout vybaven pákou snadného mechanického pročistění). Ohřev vody je prováděn v nerezovém duplikátoru (AISI 304), který je vybaven tepelnou ochranou. Snadno odnímatelná nádoba je vyrobena z odolného čirého polykarbonátu. Odkapová miska je vybavena plovákem indikujícím plný stav.