Popis
BioNebio Bio kešu ořechy 100 g
Kešu oříšky rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány. Pro zachování původní chuti jsou nakonec opatrně sušeny při teplotě 50 - 60 °C a poté uchovány ve vakuovaných pytlích až do chvíle balení do obalů určených pro konečného spotřebitele. Můžeme je mlsat samotné, použít v kari směsích, smažené rýži, sladkostech či šetrně upražit s trochou slané vody. Upražíme-li je nasucho bez soli a rozmixujeme, získáme vynikající kešu „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod.HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Indie
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje skořápkové plody a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2554 kJ/616 kcal
Tuky
49 g
z toho nasycené mastné kyseliny
8,8 g
Sacharidy
21 g
z toho cukry
5,0 g
Vláknina
3,8 g
Bílkoviny
21 g
Sůl
0,01 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Jádra kešu ořechů nepražená. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Parametry
Výrobce | BioNebio |
Druh | kešu |
Hmotnost | 100 g |