Popis
Callebaut Karamelová čokoláda GOLD 250 g
Zlatá čokoláda Callebaut GOLD v rozvažovaném balení 250 g.Nová barva a chuť nejjemnější belgické čokolády!
Zlatá čokoláda GOLD byla vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí. Má intenzivní vyváženou karamelovo-čokoládovou chuť s bohatými máslovo-smetanovými tóny a jemnou špetkou soli.
Zlatá čokoláda GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Tato unikátní kombinace barev se stane perlou vašeho sortimentu. Má ideální tekutost pro široký rozsah použití.
Obsah kakaa: 30,4 %
Obsah mléka: 28,3 %
Obsah tuku: 37,1 %
- z toho mléčný tuk: 6,7 %
Tekutost:
Rozvažované balení: pecky Callets™ v sáčku 250 gramů
Složení:
kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, laktóza (mléčný cukr), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, karamelizovaný cukr (2%), emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma, sůl.
Výživové údaje na 100 g:
energetická hodnota 2388 kJ (571 kcal); tuky 37 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g); sacharidy 51 g (z toho cukry 50 g); bílkoviny 8 g; sůl 0,51 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-20°C a relativní vlhkosti do 70%.
Prodejce: Čokoservis s.r.o., Heydukova 896/11, 18000 Praha 8
Callebaut je ochranná známka společnosti BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V.. Čokoláda značky Callebaut je prémiová belgická čokoláda známá po celém světě vysokou kvalitou, vynikající chutí, jemnou texturou a bohatým aroma, která uspokojí i ty nejnáročnější milovníky čokolády. Značka Callebaut, která má více než stoletou historii, velmi dbá na pečlivý výběr surovin. Její výrobky jsou ceněny především profesionálními cukráři a kuchaři, kteří je používají při výrobě dezertů, pralinek a dalších čokoládových delikates. Čokoládovna Callebaut klade důraz na udržitelnost a podporuje pěstitele kakaovníků prostřednictvím programů, které zajišťují spravedlivé obchodní podmínky a dlouhodobou udržitelnost kakaových plantáží.
Parametry
Výrobce | Callebaut |