Valknut Směs na zmrzlinu karamel 2 kg

95 %
(3 hodnocení)
Valknut Karamelové

Valknut Směs na zmrzlinu karamel 2 kg

95 %
(3 hodnocení)
Valknut Karamelové

Popis

Valknut Směs na zmrzlinu karamel 2 kg

Směs na výrobu zmrzliny DZ s příchutí karamel
Sypká směs na výrobu lahodné mléčné kopečkové i točené zmrzliny s příchutí karamel. Vyrobte si doma oblíbenou zmrzlinu a poškádlete chuťové buňky svých blízkých a přátel. Nepoužíváme geneticky modifikované suroviny. Všechny zmrzliny jsou zcela bezlepkové .
#ShowMore#
Návod na přípravu zmrzliny:
1) Nepasterované (studenou cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Hotovou směs už stačí jen nalít do stroje na výrobu zmrzliny. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit a pak následně ve stroji zmrazit.
2) Pasterované (tepelnou úpravou, cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit. Po pasterizaci lze směs zmrazit, nebo musíte zajistit následné schlazení na +4 °C do 90 minut. Takto schlazenou směs lze uchovat 48 hodin při teplotě do +4°C.
Složení:

sušené plnotučné a odtučněné mléko, cukr, hroznový cukr, fruktoza, aroma, stabilizator, xantan gum, zahušťovadlo: guar gum, emulgátor: celulosová guma, antioxidant: glycine, burnt shugar.

Alergeny:

Vyznačeny ve složení tučně. Obsahuje mléko včetně laktózy, skořápkové plody.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota
1688 kj

Energetická hodnota
403 kcal

Tuky
10 g

- z toho nasycené mast.kyseliny
6,5 g

Sacharidy
66 g

- z toho cukry
66 g

Bílkoviny
10 g

Vláknina
2 g

Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 60 %. Po otevření obal dobře uzavřete a spotřebujte do 7 dnů. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Zobrazit více

Parametry

Značka Valknut
Příchuť Karamelové