Nature line Střeva vepřová solená 32/34 mm; 20 m
Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Vepřová střívka skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C. Z 20 metrů vepřových střev (32/34) je možné vyrobit cca 11 kg výrobků.Střívka na klobásy a jitrnice20 metrů střevMožné vyrobit cca 11 kg výrobkůNávod:1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec.3. Poté je můžeme začít plnit.