Nature line Střeva vepřová solená 30/32 mm; 20 m
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobásek. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena pro klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Vepřová střívka skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C. Z 20 metrů vepřových střev (30/32) je možné vyrobit 15 kg výrobků.20 metrů střevBalení střev je vhodné pro 11kg dílaNávod:1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec.3. Poté je můžeme začít plnit.