0 %
(0 hodnocení)
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
0 %
(0 hodnocení)
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Špejle uzenářské, hrocené 30 cm

Špejle jsou neodmyslitelnou součástí každé zabijačky a masné výroby. Využití najdou především při výrobě Jaternic a Jelit. Samozřejmě nesmí chybět ani v žádné kuchyni. Využijete je na špízy, vinnou klobásu, kapsy, rolády apod.Nejčastěji se využívají špejle hrocené, zjednoduší vám tak špejlování střívek. Samozřejmě pro y co raději používají ocelový hroz máme v nabídce i nehrocené špejle.Cena je uvedena za balení (100 kusů).
Zobrazit více
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky