0 %
(0 hodnocení)
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
0 %
(0 hodnocení)
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

KH Booster Pikantní Krill 500 g

Booster - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice

Novinka 11/2020 

Speciální edice 

Nerozpouští PVA  

- Obsahuje: Kombinace vysoce kvalitních, ve vodě rozpustných surovin - tekutý, natrávený, arktický krill, lososový protein, enzymaticky natrávená játra, mléčné bílkoviny, olejové aroma Oliheň, chilli, Španělský pepř aj.
 

- Charakteristika: Jde o bohatou směs silných, rozpustných surovin, které mají na ryby ověřený účinek, ať už jako krmná surovina, či atraktor. Nefiltrováno, veškeré suroviny jsou v boosteru obsaženy v původní formě! Je to vynikající směs pro posílení a urychlení vnadícího efektu u boilies řady Pikantní krill. Částečky rybích surovin ve vodě vytvoří intenzivní, vonný zákal, který se rozprostře okolo nástrahy a je pozvolna pohybem vody unášen do okolí. Směs má tmavě hnědou barvu a silnou, specifickou rybí vůni. Vše je přírodního charakteru !

Tip na použití: Vynikající jako pachový a chuťový posilovač naší řady Pikantní krill. Ale dá se použít i na jiné výrobky s obsahem rybích a masových surovin, např. pelety, granule, nebo boilies. Prolejte výrobky v sáčku, či vědru boosterem a šetrně protřepejte, nechte je v macerátu ležet s občasným protřepáním, až do doby chytání, alespoň však 6 hodin. Mohou v něm být ale mnohem déle, booster neobsahuje vodu a nerozpouští je.

Před použitím důkladně protřepat!

- Dávkování:  Doporučujeme na 10 kg výrobku 0,5 – 1 litr boosteru, dle savosti a požadované intenzity namočení. Možno zasypat práškovým dipem , nebo jemnou rybí moučkou, na zvýraznění účinku ve vodě.

- Skladování a spotřeba: Skladovat nejlépe při teplotě do 15 °C, nebo alespoň v nevytápěné místnosti ( sklep, garáž, aj. ). Doporučuji spotřebovat do konce rybolovné sezóny.

- Spotřeba do 10 měsíců od data výroby.

Pokud vám booster začne náhodou kvasit, nevyhazujte jej, ale co nejdřív spotřebujte např. do krmítkovky, methodů, atd. Pro kapra a většinu ryb jsou kvašené suroviny atraktivnější, než-li čerstvé.
Zobrazit více
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky