Popis
Kanetsune Seki Kitasho nůž plátkovací Sujihiki 210 mm
japonský plátkovací nůž na Sujihiki 210 mmsérie Kanetsune KC-950 Tsuchime
.
Velmi ostrý japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 210 mm série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. Důlkovaný povrch zvaný Tsuchime zajistí, aby se krájené suroviny nelepily na ostří nože.
.
Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 340 mm Hmotnost: 110 g . Doporučení a údržba: ? japonský nůž SUJIHIKI 210 mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series z nerezové oceli DSR-1K6. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ? Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ? Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ? Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ? Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ? Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
? Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
? Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské nerezové oceli DSR-1K6 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
? Vyrobeno v Japonsku
? Nůž je určen pro držení v pravé i levé ruce
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Parametry
Výrobce | Kanetsune |
Barva | Hnědá |
Délka ostří | 21 cm |