Marani Saperavi Cabernet gruzínské červené suché 2021 13,5% 0,75 l (holá láhev)
Nápoj plný vášně a elegancie: Gruzínské SAPERAVI CABERNET - červené suché víno Odhalte kouzlo vína s bohatou historií Procházejte vinice plné tradice Ponořte se do světa Gruzie a objevte výjimečnost v každé láhvi Gruzínského SAPERAVI CABERNET. Toto červené suché víno je ohromující kombinací dvou výjimečných hroznů, které vytvářejí dokonalou harmonii chutí a vůní. Naše vinice se rozkládají v srdci Gruzie, v krajině bohaté na slunce a plodnou půdu, která dává našemu vínovému zážitku nezapomenutelný ráz. Vášeň a intenzita ve sklenici SAPERAVI - ten neobyčejný hrozen, který se proslavil svou vysokou kvalitou a jedinečnou barvou, která představuje sytý rubín. Zamilujete si jeho intenzivní chuť a plnou tělnatost, které zanechají neodolatelný dojem na vašem jazyku. Jeho aroma vás okouzlí kombinací tmavých plodů, koření a jemných tónů dubového dřeva. CABERNET - legendární odrůda, která se v Gruzii rozvinula do úplné krásy. Tento hrozen dodává našemu vínu závan elegance, jemnosti a dlouhotrvajícího dozvuku. Každého milovníka červeného vína přesvědčí jeho vyvážená struktura, hladké tříslovinové doteky a nádherné aroma třešní a černého rybízu. Nezapomenutelné chvíle ve společnosti Gruzínské SAPERAVI CABERNET je neodolatelnou volbou pro ty, kteří touží po jedinečném a luxusním víno. Jeho plnost a komplexnost se perfektně hodí k příjemným večerům ve společnosti přátel a rodiny. Během těchto okamžiků se vaše chuťové buňky probudí a zaplaví vlna vzrušení a radosti. Přineste si do svého domova kousek Gruzie a vytvořte nezapomenutelné chvíle s tímto vzácným vínním pokladem. Degustační poznámky Barva: sytě červená barva. Vůně: dominantní ostružiny, černý rybíz a zralé třešně s trochou bylinných tónů Chuť: zralé, plné a koncentrované víno s tóny černých bobulí, třešní a švestek. Závěr je dlouhý a komplexní podpořený pevnými taniny s dubovými tóny. Výroba vína Hrozny jsou ručně sbírány při optimální zralosti. Po jemném odstopkování a drcení jsou dvě odrůdy fermentovány odděleně při kontrolované teplotě (23–28°C) v nerezových tancích za použití vybraných kmenů kvasinek. Extrakce barvy a těla je řízena délestage (proléváním) a remontage (přečerpáváním). Po 8–10 dnech macerace je víno čisté, a je převedeno na jablečno-mléčnou fermentaci. 90 % zraje v nerezových tancích a 10 % ve francouzských dubových sudech po dobu 4 měsíců. Finální směs se vyrábí po 5 měsících. Poté následuje minimální filtrace a stáčení do lahví. Servírování a párování s pokrmy Víno si nejlépe vychutnáte s grilovaným a uzeným masem a sýry. Doporučujeme skladovat při teplotě 15–18 °C a servírovat vychlazené na 16–18 °C.