Nature line Střeva vepřová solená 40/43 mm; 91,4 m
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na špekáčky, ale i na jitrnice či jelita. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 40/43 je 91,4 metrů v rozvlaženém stavu. Vepřová střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C.Balení střev je vhodné pro 44kg dílaNávod:1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec.3. Poté je můžeme začít plnit.