95 %
(24 hodnocení)
Berndorf Sandrik nožířská ocel více obrázek japonské Profesionální
Zobrazit další nabídky
95 %
(24 hodnocení)
Berndorf Sandrik nožířská ocel více obrázek japonské Profesionální
Zobrazit další nabídky

Popis

Berndorf Sandrik Profi Line nůž Santoku 17 cm

nůž užitkový Sandrik Berndorf

nůž z řady Profi Line  je vhodný pro hotely,  restaurace, gastro provozy.
Velmi  vhodný na ryby, tvrdé sýry, maso pro  velice  širokou  čepel o délce 17 cm.

Vysoko kvalitní  nůž  s ocelovou čepelí  s tvrdostí  55 Rockwell. Toto zajišťuje  velice dlouhou  životnost  nože.
Extra ostrý  nůž  s  čepelí  broušenou  do  klínu.
Záda čepele jsou  broušená  se  sraženými  hranami.
Držadlo  nože má  zadní ochranu  proti  vyklouznutí  z  ruky.
Na čepeli je značka výrobce, druh oceli  a  tvrdost oceli. ( viz  foto )

Délka   čepele :    17 cm
Celková délka : 29 cm
Šířka : 4,5 cm
Váha               :
Materiál : Ocel nerez X50CrMoV15
Tvrdost : HRC +/-2   Rockwell
myčka : ano

Certifikát  nezávadnosti:
http://nůž ocel berndorf sandrik profi line kuchyně jídelní tvrdost 55 rockwell ocelový restaurace hotel gastro provozy vysoce kvalitní
Čepele nožů jsou na používaná změkčovadla odolné, navzdory tomu se umýváním nožů myčce zmatní čepel.
Nože není doporučené sušit v myčce, ale utřít je měkkou utěrkou.
V jednom koši na příbory se nedoporučuje v myčce umývat spolu příborové díly z chromové oceli 18/10 a chromové oceli 18/0.
Do košů na příbory vkládejte nože držadlem směrem dolů. Zbytky jídla jsou většinou kyselé a napadají na povrch příborů, proto umývejte příbor hned po použití. Případné fleky na povrchu neodstraňujte drsným prostředkem na čištění.

Děkujeme Vám za projevenou důvěru a zároveň Vám blahopřejeme k Vašemu úspěšnému nákupu našich produktů - Berndorf Sandrik
 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Berndorf Sandrik
Materiál čepele nožířská ocel
Barva více obrázek
Určení japonské
Profesionální ano
Délka ostří 17 cm
Zobrazit další nabídky