Via Delicia Ovocný džem jahoda 175 g
VYZRÁLÉ JAHODY K výrobě jahodového džemu používáme vyzrálé jahody, které jsou plné chuti a vůně. KOUSKY JAHOD Do jahodového džemu jahody zcela nedrtíme, je tedy možné, že narazíte na kousek celé jahůdky. PEKTIN Pektin je přírodní želírující látka, která udělá džem džemem. Zajistí tu správnou konzistenci, kterou v džemu vyžadujeme. JAK JAHODOVÝ DŽEM POUŽÍT?Jahodový džem mají nejradši snad všechny děti Vyzkoušejte jahodový džem na kakaovo-sádlové cukroví, kde důlek vařečky vyplníte právě džememPaní Bezchlebová, manželka pana majitele, má jahodový džem nejradši v bílém jogurtu SLOŽENÍ VÝROBKU: Zahradní jahody (Fragaria grandiflora), cukr, želírující látka - pektin POPIS VÝROBKU: Zpracované ovoce, džem výběrový (EXTRA), méně sladký, bezlepkový výrobek. Pro výrobu 100 g hotového džemu bylo použito 60 g ovoce a 55 g přírodních sladidel. Vyrobeno v Zábřehu na Moravě. JAK SKLADOVAT? Skladujte při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C a spotřebujte do 2 týdnů. DALŠÍ VÝBĚROVÉ DŽEMY Džem z lesních brusinek sbíráno ve volné přírodě Dřínkový džem sbíráno ve volné přírodě Meruňkový džem sbíráno v sadu Džem z červeného rybízu bez zrníček JAHODY Z FARMY Jahody si necháváme sbírat ve vybraných jahodových farmách, kde pěstitelé splňují podmínky nejvyšší kvality.