100 %
(2 hodnocení)
Dellinger damašková nerezová ocel černá/červená G-10 18 cm
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(2 hodnocení)
Dellinger damašková nerezová ocel černá/červená G-10 18 cm
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Dellinger Kuchařský nůž Santoku Kiritsuke volcano 180 mm

Nůž Volcano Santoku Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro běžné krájení všech potravin – ovoce, zelenina a maso. Čepel nože Santoku je širší než u klasických kuchyňských nožů a má kulatější špičku. Usnadní vám řezání, rozkrájení i mletí surovin, které potřebujete k vaření či přípravě studených pokrmů. 
Hlavní přednosti

Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli
Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
Krásný japonský design

Odolná čepel v japonském stylu
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli. 

Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce. 
Jak se o nůž starat

Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

Značka: Dellinger
Série: Volcano
Model: Santoku Kiritsuke
Určení: nůž
Typ nože: Santoku
Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella
Barva: černá, červená
Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10
Materiál rukojeti: G-10
Hmotnost: 263 g
Délka ostří: 180 mm
Délka rukojeti: 110 mm
Celková délka: 310 mm

Obsah balení

1x kuchyňský nůž
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Dellinger
Materiál čepele damašková nerezová ocel
Barva černá/červená
Materiál rukojeti G-10
Délka ostří 18 cm
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky