Popis
Grizly Velvet Belgická bílá 500 g
GRIZLY Belgická bílá čokoláda Velvet 500 gAdministrativní zařazení: Čokoládové pecičky
Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
Min. %: kakaa: 33,1 % (kakaové máslo); mléka: 21,9 % (6,3 % mléčný tuk a 16,6 % sušené odtučněné mléko); tuku: 40,9 % (34,6 % kakové máslo a 6,3 % mléčný tuk)
Může obsahovat stopy lepku a suchých skořápkových plodů - lískových ořechů a mandlí.
Země původu: Zejména západoafrické kakaové boby, většinou odrůda Forastero
Výrobce: Callebaut
Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby
Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 - 20 °C
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Nejsametovější a nejsmetanovější bílá čokoláda této řady pouze s náznakem sladkosti. Tato vzácná bílá čokoláda se nikdy nepřejí, ale přinese měkké potěšení chuti čerstvého mléka s lehkými náznaky sladkosti. V ústech zanechává bohatý a smetanový pocit, aniž by tento pocit ztěžkl.
Velvet je ideální pro jakékoliv párování, můžete vyzkoušet: nezvyklé koření, jako např. řecký šafrán, nebo třeba překvapující ovoce. Jemně měkký charakter této bílé čokolády nechá rozeznít všechny příchuti.
Použití: Velvet se vyznačuje standardní tekutostí a funguje v široké řadě použití: tvarové odlévání, polévání, dochucování, potahování atd., pokaždé dosáhnete dokonalých konečných výsledků.
Bohatý smetanový pocit v ústech a intenzivní chuť čerstvého mléka s pouhým náznakem sladkosti.
Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota:
2464 kJ / 589 kcal
Tuky:
40 g
z toho nasycených:
24,1 g
Sacharidy:
51 g
z toho cukry:
50,8 g
Vláknina:
0 g
Bílkoviny:
6,1 g
Sůl:
0,22 g
Alergeny: Lepek, Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Parametry
Výrobce | Grizly |
Značka | Grizly |