Popis
Muso miso mugi ječmen 400 g
Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Je vyráběno firmou, která zachovává tradiční výrobní postupy. Při výrobě nejsou používány GMO suroviny. Látky obsažené v Misu mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Dále pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto ho přidávejte vždy nakonec vaření. Pokrm nechte před podáváním chvíli stát.
Složení: SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 690 kJ / 165 kcal Tuky: 5,8 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g Sacharidy: 12,0 g z toho cukry: 7,6 g Vláknina: 8,1 g Bílkoviny: 12,0 g Sůl: 9,8 g
Parametry
Výrobce | Muso |