Popis
Valknut Směs na zmrzlinu jogurt 2 kg
Směs na výrobu zmrzliny DZ s jogurtovou příchutíSypká směs na výrobu lahodné mléčné kopečkové i točené zmrzliny s příchutí jogurtu. Vyrobte si doma oblíbenou zmrzlinu a poškádlete chuťové buňky svých blízkých a přátel. Nepoužíváme geneticky modifikované suroviny. Všechny zmrzliny jsou zcela bezlepkové .
#ShowMore#
Návod na přípravu zmrzliny:
1) Nepasterované (studenou cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Hotovou směs už stačí jen nalít do stroje na výrobu zmrzliny. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit a pak následně ve stroji zmrazit.
2) Pasterované (tepelnou úpravou, cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit. Po pasterizaci lze směs zmrazit, nebo musíte zajistit následné schlazení na +4 °C do 90 minut. Takto schlazenou směs lze uchovat 48 hodin při teplotě do +4°C.
Složení:
sušené plnotučné a odtučněné mléko, cukr, hroznový cukr, fruktóza, stabilizator, xantan gum, zahušťovadlo: guar gum, emulgátor: celulosová guma, antioxidant: glycine, regulátor kyselosti:kyselina citronová a kyselina jablečná, aroma.
Alergeny:
Vyznačeny ve složení tučně. Obsahuje mléko včetně laktózy.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota
1769 kj
Energetická hodnota
417 kcal
Tuky
9 g
- z toho nasycené mast.kyseliny
5,5 g
Sacharidy
72 g
- z toho cukry
72 g
Bílkoviny
12 g
Sůl
2 g
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 60 %. Po otevření obal dobře uzavřete a spotřebujte do 7 dnů. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Parametry
Značka | Valknut |
Příchuť | jogurt |