Popis
Jelux Nakládací konzervační sůl na uzeniny 1 kg
Nakládací konzervační sůl se používá k výrobě solanky, pro injektáž nebo suché obalování. Maso všech druhů je vhodné k solení a nakládání. Nejčastěji se vepřové maso konzervuje a proces konzervace má zušlechťující účinek, který mu dodává specifickou barvu, chuť a vůni.Zabraňuje množení bakterií a zachovává červenorůžovou barvu masa.
Dusitanová konzervační sůl (konzervační sůl*) je nenahraditelná při výrobě masných a uzenářských výrobků. Nakládání označuje jeden z nejstarších způsobů konzervace potravin – konzervaci solí. Konzervační sůl zajišťuje mikrobiologickou stabilitu masa a snižuje riziko botulismu; konzervuje maso, dodává mu růžovou barvu a pikantní chuť.
Výhody použití dusitanové mořicí soli
Konzervační vlastnosti
Možnost přizpůsobení druhu soli výrobnímu procesu firmy
Zvýrazňuje přirozenou barvu masa
Poskytuje mikrobiologickou stabilitu
Parametry
Výrobce | Jelux |