DeLonghi 5332108700 těsnění nádrže vody
Delonghi o-kroužek okruhu vody 5313217701 pro automatické kávovary.O-kroužek je kompatibilní s následujícími typy kávovarů:*Pro rychlejší vyhledání v seznamu kompatibility doporučujeme využít klávesové zkratky Ctrl+F. Následně do vyhledávacího okýnka zadejte model svého zařízení. BAR32 BAR40 BAR41 BAR42 BAR50 BAR51 BAR52 BCO120 BCO130 BCO230 BCO260 BCO261 BCO264 BCO410 BCO411 BCO420 BCO421 BCO430 BCO431 BCO432 COM530 COM532 EC100 EC145 EC150 EC152 EC155 EC190 EC191 EC200 EC201 EC220 EC221 EC250 EC270 EC300 EC330 EC400 EC410 EC420 EC425 EC430 EC435 EC460 EC500 EC510 ECM300 ECO310 ECOV310 ES460 ESAM03110 ESAM03120 ESAM04110 ESAM04320 ESAM1000 ESAM1100 ESAM1200 ESAM1500 ESAM2000 ESAM2200 ESAM2500 ESAM2600 ESAM3000 ESAM3100 ESAM3200 ESAM3240 ESAM3300 ESAM3350 ESAM3400 ESAM3500 ESAM3600 ESAM3650 ESAM4000 ESAM4200 ESAM4300 ESAM4400 ESAM4500 ESAM5400 ESAM5450 ESAM5500 ESAM5600 ESAM6600 ESAM6620 ESAM6650 ESAM6700 PMR2005 PRO1000 PRO1100 VVX1000 VVX1005 VVX1100 VVX1105 VVX900 VVX905 XVT8000 XVT9000 Alternativní označení produktu: 5332108700 AS13200251 7313254511 7313228241 7332165800.Rozměry: tloušťka 11 mm. průměr 25 mm.K čemu slouží těsnění v kávovaru?Těsnění hraje důležitou roli ve fungování kávovaru. Je zodpovědné za výkonnost ostatních součástí. Vyniká ochranou proti netěsnosti, což usnadňuje používání a bezproblémový provoz zařízení. Díky přítomnosti těsnění je zaručena těsnost spojů mezi hadicemi a konektory. Pokud kávovar nefunguje podle očekávání, může být příčinou opotřebované těsnění. Jak poznáte vadné těsnění? uniká tlak; káva vytéká; z kávovaru vytéká voda.Udržování těsnění kávovaru v dobrém stavu vyžaduje péči a pozornost věnovanou čistotě zařízení.Vlastnosti těsnění: kompatibilita: kompatibilita těsnění s modelem kávovaru je klíčovým aspektem, který stojí za to zkontrolovat před nákupem; snadná instalace: bezproblémová výměna těsnění ve vašem kávovaru vám umožní ušetřit náklady na odborné služby; vysoká teplotní odolnost: těsnění musí být odolné vůči různým podmínkám vyskytujícím se v procesu vaření kávy, aby se zabránilo deformaci vlivem tepla.