Popis
ECG Forza 8000
Konvice, v nizse snoubi design s prakticnostiJe kuchyne vasi svatyni, a tak si do ni veskerou vybavu vybirate s nejvyssi preciznosti? Pak jsme rychlovarnou konvici ECG FORZA 8000 Pour Over Nero navrhli prave pro vas. Prisoudili jsme ji totiznadherny design s husim krkem, oblymi tvary a matnou cernou povrchovou upravou. Take jsme ji dali do vinku stabilni zakladnu s prehlednym kulatym LED displejem a jednoduchym tlacitkovym ovladanim. A v neposledni rade jsme ji opatrili nastavitelnou teplotou, ktera vyrazne rozsiruje jeji vyuzitelnost. Tento sympaticky maly spotrebic se zkratka muze stat zajimavou ozdobou vasi kuchyne, ale i nepostradatelnym pomocnikem pro kazdodenni provoz. Konvice ma optimalni objem 1 litr, je vybavena 70 cm dlouhym privodnim kabelem a pracuje s prikonem 1000–1200 W.
Na caj, kavu i detske prikrmy
V teto designove konvici si muzete dnes a denne pripravovat svuj oblibeny caj, kavu, ale i treba detske prikrmy. Spotrebic totiznabizi funkci presneho nastaveni teploty ve stupnich Celsia, takze umoznuje dokonalou pripravu ruznych druhu caje, detskych kasi i kojeneckeho mleka. Samozrejmosti je pritom i funkce Keep Warm, ktera udrzi vodu v konvici v pozadovane teplote azpo dobu 2 hodin. Abyste meli o chodu konvice perfektni prehled, aktualni teplota se vam ukazuje v realnem case na LED displeji, ktery najdete na zakladne.
Vysoce kvalitni zpracovani
Rychlovarnou konvici ECG FORZA 8000 Pour Over Nero si zamilujete i pro jeji vysoce kvalitni zpracovani, diky nemuzse tento spotrebic pysni eleganci i dlouhou zivotnosti. Telo je zhotoveno z nerezove oceli SUS 304 a zarukou kvality je i spickovy konektor Strix. Bezproblemovy provoz konvice pak zajistuje funkce automatickeho vypinani a take integrovana ochrana proti suchemu varu.
Parametry
| Objem | 1 l |
| Výrobce | ECG |
| Délka přívodového kabelu | 0.7 m |
| Materiál nádoby | nerezové |
| Vnější materiál nádoby | nerez |
| Hmotnost | 1.4 kg |
| Barva | černé |
| Příkon | 1200 W |
| Regulace teploty | ano |
| Ochrana proti zapnutí bez vody | ano |