Popis
GRIZLY Pistáciový krém 500 g
GRIZLY Pistáciový krém 100 % 500 gVlastnosti a výhody: Pistáciové máslo namleté do lahodné jemné konzistence. Másla jsou vyráběna každý týden v malých sériích, díky nimž zaručujeme výjimečnou kvalitu u každého kusu našeho pistáciového másla.
Je Pistáciové máslo zdravé? Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá svými příznivými účinky ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Tuky, které obsahuje, jsou však rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Kromě tuků je však máslo také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor.
K čemu Pistáciové máslo používat? Pistáciové máslo můžeme využít jako přídavek do koktejlů, jak ovocných tak proteinových. Používáním másla při vaření získáme lahodnou ořechovou příchuť a všechny nutriční benefity, které ořechy nabízí. Kuchaři si oblíbí toto ořechové máslo v kuchyni. Sportovci zase budou nadšení při smíchání s tvarohem. Další způsob je zamíchání do vloček. Výborně chutná i s ovocem například s měsíčky jablek nebo banánem. Pistáciové máslo je bohatým zdrojem bílkovin, vlákniny a zdravých tuků. Pistáciové oříšky k výrobě másla se zpracovávají pražením v jejich přirozené hnědé slupce a následným mletím do lahodné jemné konzistence.
- Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody.
- Složení: Jemně mleté pražené pistácie 100 %.
- Výrobek neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva či jiné látky.
- Země původu: Česká republika.
- Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem.
- Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
2 393 kJ / 572 kcal
Tuky:
46 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
5,6 g
Sacharidy:
28 g
z toho cukry:
7,7 g
Bílkoviny:
21 g
Sůl:
0 g
Parametry
Výrobce | Grizly |
Hmotnost | 500 g |
Druh | pistáciové |
Bez přidaného cukru | ano |