93 %
(5 hodnocení)
18 kg Kaiser ocelové Rybářské na dřevo
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
93 %
(5 hodnocení)
18 kg Kaiser ocelové Rybářské na dřevo
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Kaiser '100' přenosná na dřevo

Zvýhodněná cena této udírny: jedná se o plně funkční a nepoužitou udírnu. Udírna byla součástí výstavního ansáblu a má drobné oděrky, ďolíčky nebo menší defekty, které však neovlivňují plnohodnotný provoz. Fotografie jsou ilustrativní a nezobrazují druh "poškození".

Kapacita udírny
Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!

 

Design udírny
Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky proskleným dveřím můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. 

 

Použití udírny
Kaiserova 100' je jednoplášťová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu nebo na terasu a ric pic jí převezete třeba na chatu či chalupu.

 

Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 95 x 27 cm
Kapacita potravin: 15 kg
Váha udírny: 17 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Výkon spirály: 2000 W

Základní výbava Kaiserovo 100'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení

 
Topeniště se spirálou

 
Kaiserův teploměr

 
Odkapová miska

 
2 x rovný rošt

 
1 x Rošt na ryby

 
5 x Háček ve tvaru S

 
5 x Háček ve tvaru U

 
Buková štěpka 500 g

Doporučuju přikoupit Podstavec udírny

Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič

Doporučuju přikoupit Ochranný obal

Doporučuju přikoupit Nakládací láky

Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň

Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.

Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.

Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.

Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 18 kg
Výrobce Kaiser
Materiál ocelové
Rybářské ano
Varianta na dřevo
S grilem ne
Digitální ne
Maximální teplota 150 °C
Nerezové ano
Výška 120 cm
Zobrazit více parametrů
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky