Popis
Salgar Zlepšovací přípravek MC10 do kynutých těst tukových 1 kg
pod![CDATA[Zlepšovací přípravek do kynutého, tukového pečiva s emulgátorem E472e. Používá se pro dlouhé kynutí a dosažení vyšší vláčnosti těsta.Výrobek je určen k profesionálnímu použití na výrobu briošek, vánoček a tukového pečiva v pekařských výrobnách.
Dávkovávní: 10 g MC10 na 1kg mouky. Přidejte přímo do hněrače spolu s moukou a dalšími surovinami.
Nepoužívat mouku obsahující kyselinu L-askorbovou.
Složení: Pšeničná mouka hladká typ "00", Emulgátor: E472e, Dextróza, Protihrudkující látka: E170 Pšeničná
sladová mouka, Antioxidant: Kyselina L-askorbová, Enzymy: Alfa amyláza.
Alergeny: obiloviny (včetně lepku). Vyrobeno v závodě, který zpracovává mléčné výrobky (včetně laktózy),
vejce a výrobky z nich, suché skořápkové plody, sezamová semínka a sója. Může obsahovat stopy
hořčice.
GMO: neobsahuje geneticky modifikované složky]]nad