0 %
(0 hodnocení)
Pleva ovocné - rybízové
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
0 %
(0 hodnocení)
Pleva ovocné - rybízové
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Pleva Medovina jedinečná červený rybíz 0,5 l

Jak chutná jiskřivá medovina s červeným rybízem?

Na tomto medovém víně vás nejprve upoutá jeho krásná jiskřivě medová barva. Medovinu s červeným rybízem doporučujeme pít vychlazenou. Vyniknou tak lépe ovocné tóny a její vyzrálá chuť. Chuť je velmi vyvážená, není příliš sladká ani příliš kyselá, zkrátka a dobře příjemná jako žluto-oranžové barvy babího léta. V medovině se krásně snoubí chuť medu s mírnou kyselostí.

Jak vzniká poctivá rybízová medovina?

Zahřátím ztekutíme kvalitní med, přidáme vodu, živnou sůl a kvasinky. Do připravené medoviny vmícháme rozmačkaný rybíz, který pochází od pěstitele z Rychnova pod Kněžnou. Medovina kvasí přibližně měsíc, poté ji přecedíme a odstraníme rozmačkaný rybíz. Vznikne medovina, kterou musíme nechat přibližně 2 měsíce zklidnit a poté ji můžeme přetočit do jiné nádoby. Přetočením se medovina zčeří a může začít zrát. A od té doby naše rybízová medovina stála ve sklepě a zrála až do dnešních dnů, kdy ji opatrně stáčíme do lahví naší výjimečně dobré podzimní řady.

„V loňském létě jsem naložil svou oblíbenou medovinu s červeným rybízem. Po 14 měsících zrání vám mohu představit výsledné delikátní medové víno, které se jiskří barvou medu a voní po letním ovoci prozářeném sluncem. Doporučuji si ji dopřát večer v komorní společnosti vašeho protějšku a zavzpomínat si při popíjení na bohaté letní zážitky.“

Milan Pleva
zakladatel rodinné firmy

Výroba za studena
Naše medoviny jsou vyráběny kvasným procesem za studena. Proto pokud pijete jakoukoliv medovinu z naší rodinné firmy – můžete si být jisti, že med, ani medovina neprošly varem, ani jinak nebyla při výrobě použita vysoká teplota, proto medovina obsahuje všechny skvělé látky, jako má med.Stručně o výrobci Rodinná firma PlevaVýrobna včelařské firmy Pleva zahrnuje sortiment nejen medovin, ale i dalších včelích produktů a kosmetiky. Medovina je vyráběna za studena.medovinaMedovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.melomelaMelomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pleva
Příchuť ovocné - rybízové
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky