Kuchenmeister Směs na pečení bílého chleba 1000 g
500 g chlebové směsi a 300 ml (nebo 1 kg chlebové směsi a 600 ml) vlažné vody hněteme asi 10 minut na elastické těsto.Přikryjeme a necháme 30 minut kynout.Pomoučněnýma rukama tvoříme chléb nebo rohlíky a klademe na plech vyložený pečicím papírem nebo těsto naplníme do vymazané formy.Necháme na teplém místě kynout 30-45 minut.Povrch potřeme vodou, nakrájíme a upečeme na střed předehřáté trouby na 230C (horkovzdušná trouba 210C).Po 10 minutách snižte teplotu o 30C.Časy pečení:1 chléb z 1 kg směsi na pečení: 40-50 min.1 bochník 500g pečicí směs: 30-40 min.Rohlíky: 15-20 minPracovní metoda v pekárně chlebaDo hnětací formy pekárny dejte nejprve 160 ml vody (20-25 C), 160 ml mléka (20-25 C) a 10 g másla nebo margarínu, poté 1/2 balení směsi na pečení chleba.Spusťte program pečení.Směs na pečení bílého chleba s droždím na bochník o hmotnosti 750 g.Smíchejte chléb s droždímIngredience AlergenyIngredience:PŠENIČNÁ MOUKA, jedlá jodizovaná sůl, sušené droždí, dextróza, cukr, emulgátor: E481, sladový extrakt (JEČMEN, Ž