Popis
Dr. Oetker Kakao holandské 100 g
Dr. Oetker Holandské kakao 100gHolandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů. Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty. Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.
Složení: kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10% kakaové máslo), regulátor kyselosti E500 (uhličitany draselné).
Návod na použití: Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů.
Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka a sójových bobů (sóji).
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 16 až 25 °C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota
1194 kJ/ 288 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
6,4 g
Sacharidy
10 g
Z toho cukry
0,7 g
Sůl
0,08 g
Parametry
Výrobce | Dr. Oetker |
Hmotnost | 100 g |
Druh | kakao |