Popis
Callebaut 811 hořká čokoláda 54,5% 400 g
Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 400gRecept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.
Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)
2307/551
Bílkoviny (g)
5,1
Tuky (g)
36,6
Z toho nasycené mastné k. (g)
21,9
Mononasyc. mastné kyseliny (g)
11,9
Polynenasyc. mastné kyseliny (g)
1,2
Sacharidy (g)
45,8
Z toho cukry (g)
43,1
Vláknina (g)
8,1
Sůl (g)
0,01
Vápník (mg)
28,5
Železo (mg)
12,66
Fosfor (mg)
162,6
Selen (µg)
3,98
Hořčík (mg)
102,6
Draslík (mg)
476,3
Parametry
| Výrobce | Callebaut |
| Hmotnost | 400 g |
| Druh čokolády | hořké |
| Značka | Callebaut |