Menu
Vyberte si kategorii

Potraviny a nápoje v kostce

Popis
Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu ...
Zeptejte se
158 Kč
158 Kč bez DPH
Skladem 5+ ks, expedice 29.4.
Značka:
RATIO
ISBN:
978-80-904093-5-4
EAN:
9788090409354
Náš kód:
63598
Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu 'E'. Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném stravování i v potravinářství.
Autor Mašek Libor
Jazyk Česky
V prodeji od 2021-10
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 3
Druh Kniha