100 %
(2 hodnocení)
mandle
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(2 hodnocení)
mandle
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

FAKT DOBRÉ Mandle v HOŘKÉ čokoládě 200 g

FAKT DOBRÉ Mandle v HOŘKÉ čokoládě 200 g
Hovoříme-li o mandlích, hovoříme o zcela přírodním antioxidantu, disponujícím antivirotickými a antibakteriálními účinky. Mandle posilují celkový imunitní systém a snižují hladinu cholesterolu v krvi. Obsahují vitamin E, a vitamín B2 dále mangan, hořčík, měď, vápník a fosfor, jenž jsou pro tělo látky nezbytné ke správnému fungování.
Navíc mandličky v hořké čokoládě jsou téměř zázrakem. Hořká čokoláda obsahuje velké množství vlákniny, antioxidantů a jiných pro tělo důležitých látek. Pozitivně ovlivňuje kardiovaskulární a systém,fungování střev a krevní tlak.
Pokud by někdo čekal, že bude mandloň "strom jako dům", velice se plete. Jedná se o dřevinu podobnou spíše keři, než stromu, s rozložitou korunou a milující teplo a nepříliš mokro. Bohužel, díky svým specifickým nárokům není pěstování této laskominky v našich podmínkách příliš rozšířeno, snad jen jižní Morava se může pochlubit místy s mandlovými sady. Přesto česká distribuce mandlí není zcela ojedinělá.
Mandle v kombinaci s hořkou čokoládou si oblíbí nejen vaše děti.
Složení:
Hořká čokoláda 76 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), mléčný tuk, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), mandle 17 %, lešticí směs: tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak.
V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
Výrobek může obsahovat arašídy, jiné skořápkové plody, sezam a lepek.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Zobrazit více

Parametry

Druh mandle
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky