Popis
Good Gout BIO Špagety s lilkem a hovězím masem 2 x 190 g
Naši odborníci na výživu a michelinský šéfkuchař Christophe Hay vzali dětmi tolik oblíbené špagety s hovězím masem a pozvedli je na novou úroveň. Přidali do nich lilek, trochu zelených fazolek a špetku petrželky. Tento jedinečný masozeleninový příkrm plný živin si vaše děťátko může vychutnávat už od ukončeného 8. měsíce.Zeleninovo-masový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 8. měsíce. Vařeno v páře. Sterilováno.
Složení: 42 % bio rajčatové pyré, voda, 9 % bio lilek, 8 % biohovězí maso, 6 % bio těstoviny (bio krupice z tvrdé PŠENICE, bio prášek z BÍLKŮ) 4 % bio zelené fazole, 1 % bio tapiokový škrob, 0,2 % bio petržel. Obsahuje LEPEK. Bez laktózy. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY.
Výživové údaje na 100 g: Energie 228 kJ / 54 kcal; tuky 1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g; sacharidy 7,7 g, z toho cukry 2,1g; vláknina 1,1 g; bílkoviny 3 g; sůl 0,05 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách), sodík 0,02 g.
Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Po otevření rychle spotřebujte. Baleno v ochranné atmosféře.
Doporučená příprava: Jako nejvhodnější přípravu doporučujeme ohřívat po dobu 2,5–3 minuty ve vodní lázni. Poté pokropte studenou vodou, chvíli počkejte a sejměte kryt. Pro rychlejší přípravu propíchněte víčko a ohřívejte 30 sekund v mikrovlnné troubě na 850 W. Poté odstraňte víčko. Promíchejte a zkontrolujte teplotu!
Upozornění: Nedávejte do trouby, ani nepřidávejte sůl. Přítomnost vody v produktu je normální. Před podáváním promíchejte.
Potravina pro zvláštní výživu.
Dodavatel: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobce: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Hmotnost: 2x190g. Výrobek ekologického zemědělství. Země původu: Vyrobeno ve Francii.
Parametry
Výrobce | Good Gout |
Příchuť | těstoviny;zelenina;hovězí maso |
Od ukončeného | 8. měsíce |
Typ příkrmu | masozeleninové |
BIO | ano |
Bez lepku | ne |
Značka | Good Gout |
Veganské | ne |
Bez laktózy | ano |