Guzzanti GZ 636
Máte rádi čerstvý chléb? Upečte si vlastní! Pekárna Guzzanti GZ 636 Pečení domácího chleba je s plně automatizovanou domácí pekárnou Guzzanti GZ 636 bude hračkou a navíc budete mít plně pod kontrolou průběh pečení. Pekárna dokonale poslouží i na zadělání na těsto pro přípravu rohlíků nebo sladkých buchet. Uvnitř přístroje je motor s příkonem 850 W. Dotykové ovládání nabízí až 15 přednastavených programů, z nichž zvolený se objeví na LCD displeji. Mezi programy pro přípravu chleba nechybí i program na přípravu domácí zavařeniny, jogurtu nebo samostatného těsta. Pekárna pomocí dvou hnětacích háků připraví těsto na libovolný druh chleba včetně bezlepkového. Velikost bochníku lze libovolně nastavit, k dispozici pekárny je objem 1 000, 1 250 a 1 500 g. Stejně tak lze nastavit míru propečení jeho kůrky – světlá, střední nebo tmavá. V ovládání pekárny nechybí funkce odloženého startu a tak si lze načasovat začátek přípravy až o 15 hodin později. Po ukončení pečení zůstane chléb v pekárně déle teplý díky funkci udržování teploty až po dobu 60 minut. Nepřilnavá povrchová úprava formy i hnětacích háků usnadňuje vyklopení pečiva a díky ní je údržba o poznání jednodušší. Pekárna Guzzanti GZ 636 má tyto parametry: Příkon spotřebiče: 850 W Rozměr: 30,7 x 41 x 26,8 cm Váha: 6,6 kg Barva přístroje: bílá a nerez domácí pekárna chleba GZ 636 Volitelný objem 1000, 1250 a 1500g 2 hnětací háky Velké skleněné okénko ve víku LCD display a dotykové ovladače umožňující nastavení programu, času a stupně propečení Mezi 15 programy pro přípravu různých druhů chleba je i program pro přípravu bezlepkového chleba, zavařeniny, jogurtu či těsta Možnost nastavení stupně propečení kůrky: světlá, střední, tmavá Odložený start až o 15 hodin Udržení teploty po dobu 60 minut Pamět pro případ výpadku proudu až po dobu 10 minut Forma na chléb i hnětací hák s nepřinavým povrchem Napájecí kabel o délce 1,2m Protiskuzové nožičky Příkon 850W, 220-240V~50Hz RADY A TIPY V balení přístroje najdete i podrobný návod a doporučuji si před použitím pekárny prostudovat a dodržet pokyny výrobce. inspirace na recepty #Domácí chleba Neznám snad lepší večeři než DOMÁCÍ CHLEBA s máslem. Nedělám ho tak často, proto jsem použila droždí a ne čerstvý kvásek, ale i tak nám chutná. Největší boj je o kůrku, která je po upečení nádherně křupavá. Tady je náš rodinný recept! Mezi mými recepty najdete více inspirace :).