Hotová jídla
Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou.
Nejoblíběnější jídlo, díky skvěle vývážené chuti a nutriční hodnotě. V omáčce s kusy cibule, špekem, rajským protlakem jsou Kuřecí stehenní kousky pečené v páře. Celozrná rýže...
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem...
Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením.
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem.
Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením. S bramborovými ručně válenými špalíčky není divu,...
Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte...
Krůtí maso patří mezi nejoblíbenější recepty. Pokud k němu přidáme vynikající slaninu, vznikne dokonalá kombinace. Tohle prostě musíte zkusit.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle. Výborně chutná s rýží nebo těstovinami. Hotová jídla Expres Menu -...
Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku Základ kotlíkového guláše tvoří papriky, rajčata a cibule restované na...
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferonkami.
> Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice. Hotové sterilované kvalitní jídlo, které není potřeba vařit. Nemusí se...
Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte...
Chutný pokrm pro všechny houbaře se silnou chutí a vůní po houbách. Připraveno z vepřové plece, dušených žampionů a se smetanovou omáčkou.
Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíte proč, že? Naše koule z hovězího předního mletého masa...
Koprovka s vejci - 2 porce Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr. Z jednoho balení připravíte 2...