Hotová jídla
Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou.
Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem.
Expres menu Hrachová polévka je hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou. Hrachová polévka od české firmy Expres menu vytvoří z vašeho jídla...
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte...
Naše nejprodávanější a poctivá gulášová polévka rychle zasytí a zahřeje. Zapomeňte na instantní náhražky, vychutnejte si pravou chuť domácí gulášové polévky. Charakteristickou...
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Hotové sterilované...
Klasická dršťková polévka patří mezi celosvětově oblíbené polévky. Ačkoliv mohou na první pohled vypadat dršťky nevábně, jejich chuť vás dostane! Polévka je hustá, pokud ji...
> Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť. Omáčka je dochucená česnekem a kmínem.
Krůtí maso patří mezi nejoblíbenější recepty. Pokud k němu přidáme vynikající slaninu, vznikne dokonalá kombinace. Tohle prostě musíte zkusit.
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.
Hovězí vývar se zeleninou od Expres menu je přesně takový, jak ho znáte od babičky. Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny. NÁŠ TIP! Polévku můžete...
Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem...
> Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
Kvalitní maso od českých farmářů Ruční zpracování surovin Zdravé suroviny 100 % bez lepku Základ kotlíkového guláše tvoří papriky, rajčata a cibule restované na...
Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na...
Koprovka s vejci - 2 porce Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr. Z jednoho balení připravíte 2...
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem, dochucené rajským protlakem.