BRADLEY SMOKER Dub udící brikety 48 ks
Tajemství udíren Bradley spočívá v chuti schované v dřevěných briketkách Bradley. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit. Dubové briketky se běžně používají pro uzení hovězího, zvěřiny a vepřového masa, například vepřové pleci nebo hovězích žeber. Klíčové vlastnosti * příjemná chuť * z prvotřídního dřeva * uzení bez nežádoucích plynů a zplodin Princip uzení v udírně Bradley Udírna Bradley spaluje jednu briketu po dobu 20 minut. Produkuje přitom čistou chuť dřeva v chladném kouři. Jakmile je jedna briketa douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketu, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu. Při spalování briket nevzniká hoření, a tím je zachována ryzí chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a zplodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto nežádoucí jevy narušili dokonalou chuť vašich uzených pokrmů. Brikety jsou balené v krabicích po 48 kusech na16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře.