Popis
Mengazzoli Jablečný ocet Amea Egocalo V - Aceto di mele 250ml
AMEA Aceto di Mele – Egocalo VJablečný ocet Amea Egocalo V má suchý a voňavý charakter, čistou a
příjemně kyselou chuť. Použití jablečného octa Amea dodává pokrmům
svěží vůni díky výrazným vůním, které připomínají ovoce, z něhož
pochází, a doprovází pokrm ve směsi, která nepřebíjí, ale příjemně
se snoubí s ostatními chutěmi.
Jablečný ocet Amea Egocalo V je vhodný do míchaných salátů s ovocem,
rýžových nebo špaldových salátů, bruschetty, ančoviček au gratin a
dalších grilovaných modrých ryb.
Jablečný ocet Amea se od svého vzniku stal vlajkovou lodí na poli
jablečného octa. Je vyroben s využitím starobylých technik a zkušeností
a vytvořil pět deklinací v bio klasifikaci Egocalo V, X, XV, XX a XX, což
dokonale orientuje jeho použití ve vztahu ke specifickým rysům
subdivizí.
Svěží a zároveň štiplavá ovocná vůně se s růstem Egocala
zvyšuje, až vznikne ocet Egocalo XX, který je schopen dodat pokrmům plné a
jemné balzamikové tóny. Jablečný ocet Amea je vynikající jako prostředek
k zahnání žízně. Lze jej ředit v tonikové vodě nebo použít při
přípravě nealkoholických a nealkoholických nápojů. Konzumace jablečného
octa v nápojích má starověký původ; existují důkazy o jeho konzumaci
zředěného ve vodě již v římských dobách, kdy byl používán pro svou
schopnost povzbudit organismus.
Parametry
Výrobce | Mengazzoli |
Druh octu | jablečné |
Bio | ne |