Aeno Sous Vide SV1
Sous vide je metoda pomalého vaření produktů ve vakuovém obalu při relativně nízké a přesně kontrolované teplotě. Potraviny nebudou vysušené ani převařené, zachovají si přirozený vzhled a šťavnatost. Maso, drůbež, ryby, zelenina, ovoce a další bez omezení. Podsvícený displej zobrazuje informace o stavu provozu: teplotu a čas zbývající do konce programu. Vakuové balicí stroje AENO vám pomohou s důležitou součástí tohoto procesu - vakuováním potravin. Nemusíte kupovat další speciální nádobí. Postačí vám jakákoli nádoba nebo hrnec. 4 automatické programy - každý program je optimální kombinací teploty a doby vaření v závislosti na zvoleném pokrmu. Technologie cirkulace vody umožňuje rovnoměrné vaření výrobku ze všech stran. Tichý provoz vás nebude rozptylovat ani rušit spánek vašeho dítěte. Vaření ve vakuovém sáčku je během vaření také zbaveno jakýchkoli pachů. AENO Sous Vide nezabere mnoho místa a vejde se na každou polici s jeho kompaktní velikostí 35 cm na délku a méně než 6 cm na tloušťku. Nastavte...