Orion Tenderizér na maso UH/nerez
Tenderizér - vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků. Zvláční všechny druhy červeného masa. Tenderizér položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemní strukturu masa. Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné uložení. To přispívá k rovnoměrnému a rychlejšímu propečení masa. Pokud se maso marinuje, díky procesu tenderizace proniká marináda lépe do masa – marinování je kratší a účinnější. I doma tak dosáhnete profesionálních výsledků. Materiál: plast (ABS, PP), čepele – nerez 420. Rozměry: 12,5x3x11,5 cm. - určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ... - umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso - zkrácení doby tepelné úpravy až o 40%, měkčí a šťavnatější maso - kratší a účinnější marinování, rovnoměrné propečení masa do hloubky - profesionální výsledek, úspora času a energií - díky tenderizéru zůstane v mase více chuti a lépe drží tvar