Popis
Karel Hadek Bambucké máslo 250 ml
Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů Je vhodny při pečení sušenek, dortů a dalších sladkostí místo klasického másla (ve stejném poměru). Používá se při vyrobě kvalitních čokolád, kde nahrazuje kakaové máslo. Lze jím nahradit smetanu nebo olivovy olej do základu omáčky. Krásně provoní těstoviny, ryži, brambory nebo zeleninu.Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk
Bod tání: cca +36°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 44 %, olejová (C18:1) cca 42 % a linolová (C18:2) cca 8 %; vitamíny E a A, alantoin, triterpenalkoholy, estery kyseliny skořicové, lecitin
Parametry
Objem | 250 ml |
Hmotnost | 100 g |
Výrobce | Karel Hadek |