Laica SVC200
Nyní se z Vaší kuchyně stane profesionální studio. S vařičem Sous Vide LACIA se Vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.Co je SOUS VIDE vaření?Podstatou způsobu vaření, který produkuje ještě chutnější a zdravější jídlo, je to, že jídlo je utěsněné ve vakuovém balení a následně vařené v cirkulované vodě při nižší teplotě než u tradičního vaření. Díky vakuovému balení si jídlo uchovává svoji skutečnou chuť a cenné ingredience a jeho struktura je neuvěřitelně šťavnatá a hladká bez toho, aby kazila chuť, nebo vysušila maso. Metoda Sous Vide dále zabezpečuje, aby maso při vhodné teplotě neobsahovalo žádné bakterie, salmonelu a infekci, které často není možné zaručit konvenčními způsoby pečení.Jediné, co musíte udělat, je uzavřít potraviny spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku, ať už je to maso, ryby, zelenina nebo ovoce, a nastavit vhodný čas a teplotu vaření na zařízení Sous Vide. Díky zabudovanému cirkulačnímu systému je kontrola teploty uvnitř jednoduchá. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém vařícím prostoru neustále téměř stejná. Takto je zabezpečené, že během Sous Vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro Sous Vide vaření.Takto tepelně upravené potraviny se mohou uchovávat v chladničce až 15 dní po ochlazení .Pro hosty je velkou výhodou, že můžete připravit pokrmy předem a ušetřit tak spoustu času přípravou jídla. Před servírováním máte jen pár minut na dokončení jídel.Co k vaření SOUS VIDE potřebujete?- hrnec nebo ponorný vařič Laica Sous Vide- přístroj na vakuování a vakuové sáčky vhodné na Sous Vide