Popis
ProBio Špalda loupaná 3000 g
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Kde využijete vaření špaldové zrno: osmažené na cibulce jako skvělou přílohu k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, na klíčení.Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod.). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Složení:
100 % špalda loupaná BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1530 kJ / 362 kcal
Tuky:
4,1 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,51 g
Sacharidy:
61,2 g
z toho cukry:
4,8 g
Vláknina:
9,5 g
Bílkoviny:
15,4 g
Sůl:
0 g
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Hmotnost | 3000 g |