Popis
Jim Jerky Jerky hovězí chilli sriracha 23 g
Máte rádi sušené maso a chilli? Kombinaci obou naleznete v jerky hovězím mase s omáčkou Sriracha. Sušené maso jerky pochází ze Severní Ameriky, kde Indiáni technikou sušení dokázali uchovat maso na pozdější dobu. Název jerky pochází z kečuánského slova „ch‘arqui“, které označuje právě sušené maso. Možná jste v souvislosti se sušeným mase slyšeli i název biltong. Biltong je název pro sušené maso z jižní Afriky. V čem tkví výhoda sušeného masa?Příprava sušeného masa
Na výrobu se používá nejkvalitnější hovězí maso, které se před sušením krájí na tenké plátky a marinuje se v soli, koření a omáčce Sriracha. Poté dochází k sušení při cca 70°C po dobu 6-12 hodin. Sušené maso je pak možné skladovat při pokojové teplotě a vzít si ho třeba do práce nebo do fitka.
My z Veselé Veverky vám doporučujeme vyzkoušet namočit sušené hovězí do omáčky Spicy Honey. Pokud si budete brát sušené maso jako svačinu na výlet, nezapomeňte k němu přibalit třeba oříšky z naší nabídky.
Parametry
Výrobce | JimJerky |