Popis
KAI Nůž na zeleninu Wood 17 cm
Santoku nůž na zeleninu, délka ostří 17cmJaponský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
SEKI MAGOROKU REDWOOD - špičkové japonské kuchyňské nože z vysoce uhlíkové, nerezové, kované oceli. Ostří zaručující velkou ostrost a přesnost použití. Tvrdost oceli je 58 HRC (chemické složení oceli: C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20). Rukojeť je vyrobena ze dřeva Sekvoje vždyzelené obsahující vysoký podíl oleje. Tím je zaručena trvanlivost rukojeti.
Parametry
Výrobce | Kai |
Materiál čepele | ocel |
Určení | na ovoce a zeleninu |
Materiál rukojeti | dřevo |