KAI TDM 1702 SHUN TIM MÄLZER Santoku nůž na zeleninu 18 cm
- typ nože: Santoku nůž - délka ostří: 180 mm - délka rukojeti: 120 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: ořechové dřevo - EAN: 4901601354607 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nože řady SHUN PREMIER jsou vyrobeny ze 32 vrstvé speciálně vyvinuté nerezové damaškové oceli. Nože mají ručně tepaný povrch a vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-10. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi, velmi tvrdá (61±1 HRC, 1,0% uhlíku, 1,5% kobalt) a drží nůž trvale ostrý. Každý nůž této řady byl pečlivě navržen japonskými mistry mezi kováři z města Seki. Krásu těchto japonských nožů podtrhují dokonalé rukojeti z ořechového dřeva. Šéfkuchař Tim Mälzer říká: "Kvalitní nůž Vám nejen usnadní práci, ale také Vaše vaření zdokonalí." VIDEO - použití nože SANTOKU: