Kontaktní čočky

Aktuálně nejoblíbenější produkt z kategorie kontaktní čočky je Cooper Vision Biofinity 6 čoček, které seženete již od 461 Kč u prodejce Čočky-kontaktní.cz. Celkem můžete vybírat kontaktní čočky z 1020 nabídek od mnoha ověřených prodejců. Levně u nás pořídíte i další zboží z kategorie oční optika. Vaše nákupy vyřídíte pohodlně online.

Cooper Vision Biofinity 6 čoček

93 %
(925 hodnocení)
měsíční dioptrické 6 ks Kontinuální

Dopřejte svým očím kvalitní vidění díky prvotřídním vícedenním kontaktním čočkám s technologií Aquaform. I při dlouhodobém nošení budou vaše oči chráněny.

Alcon Air Optix Aqua 6 čoček

93 %
(997 hodnocení)
měsíční dioptrické sférické 6 ks

Kontaktní čočky pyšnící se plazmou zušlechtěným povrchem, zvlhčujícím systémem a tím, že propouštějí až pět krát víc kyslíku. Jsou kvalitní, pohodlné a nijak nedráždí oči.

čtrnáctidenní dioptrické torické 6 ks Kontinuální

Tyto kontaktní čočky jsou vhodnou volbou pro každého, kdo hledá efektivní korekci astigmatismu. Balení obsahuje 6 kusů čoček k dennímu nošení s výměnou každé dva týdny.

1-DAY ACUVUE® MOIST 30 čoček

92 %
(330 hodnocení)
jednodenní dioptrické 30 ks

Jednodenní hydrogelové kontaktní čočky pro korekci myopie a hypermetropie. Blokují UVA a UVB záření a udržují vlhkost v očích, čímž je chrání před podrážděním. 30 ks v balení.

Bausch & Lomb PureVision 6 čoček

91 %
(749 hodnocení)
měsíční dioptrické

PureVision jsou měsíční silikon-hydrogelové kontaktní čočky pro korekci astigmatismu. Jsou vyrobeny z materiálu, který má vynikající propustnost pro kyslík. Oční rohovka je tak...

Alcon Dailies Total1 30 čoček

93 %
(23 hodnocení)
jednodenní dioptrické

Detaily o DAILIES Total 1 (30 čoček) DAILIES Total 1 Alcon jsou první kontaktní čočky s proměnlivým obsahem vody pro korekci krátkozrakosti a dalekozrakosti. Jejich inovativní...

Cooper Vision Biofinity 3 čočky

93 %
(195 hodnocení)
měsíční dioptrické 3 ks Kontinuální

Dopřejte svým očím kvalitní vidění díky prvotřídním vícedenním kontaktním čočkám s technologií Aquaform. I při dlouhodobém nošení budou vaše oči chráněny.

Filtrovat zboží (1020 produktů)
Cena
Interval nošení
Druh čoček
Typ
Výrobce
Značka
Barva
Počet kusů v balení