Lavazza Caffè Crema Classico Senseo pody 36 ks
Intenzivní chuť a plné aroma se snoubí v této výtečné směsi Senseo Lavazza Classico, která je složena ze 70% kávových zrn arabika ze Střední a Jižní Ameriky a 30% kávových zrn Robusta z Indie. Dopřejte si pravé italské espresso, které vám nabídne výjimečně jemnou chuť s bohatou a sametovou cremou. Odkud káva pochází Brazílie. Tato země se řadí k největším pěstitelským zemím káv na světě a je nazývána králem kávového trhu. Pěstuje se zde až 400 milionů kávovníků a tedy i velké množství odrůd. Káva byla vypěstována ve státě Minas Gerais, který patří k nejdůležitějším oblastem pro pěstování kávy v Brazílii a je v nadmořské výšce okolo 1100 metrů nad mořem. Kávová zrna z Brazílie jsou na světovém trhu označována jako „Brazils“. Většina brazilských káv je charakteristická bohatou pěnou a neobyčejnými hořkosladkými a čokoládovými příchutěmi. Guatemala. Dnes se káva v této zemi z velké části pěstuje na jihu, protože je zde na vulkanických horských svazích Sierra Madre úrodná půda, jež nabízí vybraným druhům kávy arabika opravdu ideální podmínky k pěstování. Káva pochází z bourbonského kávovníku. Na jižní vysočině je káva jednou z nejdůležitějších plodin. Mimo ni se v Guatemale pěstuje také cukrová třtina, banány či bavlna. Zemědělství je tady hlavním zdrojem příjmu, a co se týče farem, ty jsou soustředěny převážně v nížinách při pobřeží Tichého oceánu. Mimo jiné zde káva patří mezi nejvýznamnější vývozní artikly. Následuje ji cukr, banány, koření a palmový olej. V Guatemale jsou tři hlavní oblasti pěstování – Antigua, Coban a Heuhuetanango. Každá z těchto oblastí má dech beroucí krajinu a hlavně bohatou sopečnou půdu. Mikroklima zde výrazně ovlivňuje kvalitu a chuť kávy. Guatemalská káva má často hlubokou chuť, která je na jazyku téměř pikantní či čokoládová.