100 %
(1 hodnocení)
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(1 hodnocení)
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Lorna Grilmen 5040N

Nerezová lorna na grilování Grilmen 5040N
Lorna představuje u nás zatím poměrně neznámý leč zcela jedinečný způsob přípravy masa nebo i nemasových pokrmů na ohni. Pokrmy připravované v lorně se totiž zároveň grilují, pečou, dusí a udí.
Funkce
Lorna v sobě kombinuje několik způsobů přípravy pokrmů nad ohněm. Pečení (grilování), dušení a uzení.
Kapacita
Vnitřní prostor lorny 5040N umožňuje připravit pohodlně skvělé jídlo minimálně pro 15 - 25 osob.
Popis
Lorna Grilmen 5040N sestává ze dvou částí:
1. základní (spodní) část - dno lorny o vnitřních rozměrech (d x š x v) 50,8 x 40,8 x 12,2 cm s madly po stranách pro snadný úchop a pohodlnou manipulaci. Uprostřed dna lorny ústí dovnitř trubka - komín. Tím po umístění lorny nad oheň dovnitř proudí kouř z ohně a dodává připravovaným pochoutkám nezaměnitelné aroma.
2. horní část - víko lorny se dvěma regulačními "větráčky" a jedním madlem uprostřed směřujícím vzhůru pro snadnou manipulaci a odklápění při grilování.
K výrobě lorny je použita zdravotně nezávadná potravinářská nerezová ocel o tloušťce 2 mm.
Použití
Lornu jednoduše umístíte nad oheň. K topení použijte nejlépe dřevo. Čím kvalitnější dřevo zvolíte, tím lepší chuť jídlu dodáte, ale topit pod lornou lze i dřevěným uhlím či grilovacími briketami.
Důležité: Dbejte na to, aby oheň byl spíše mírný a udržujte ho tak po celou dobu, aby se vám jídlo v lorně nepřipalovalo.
Jídlo můžete připravovat ve vlastní šťávě, případně dle potřeby podlévat. Lorna umožňuje kombinovat různé druhy masa i zeleninu spolu různými omáčkami, guláše a ragú.
Můžete s lornou směle experimentovat a poznávat nové možnosti grilování a přípravy jídla na otevřeném ohni, které vám lorna nabízí.

Parametry
Zobrazit více
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky