Luštěniny
Ječné kroupy, velikost č. 10, bohaté na vlákninu. Složení: ječmen setý Alergeny: lepek Výrobce: PENAM, a.s., Cejl 38, 602 00 Brno
Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má vynikající, lehce pikantní chuť. Široké využití v kuchyni. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Hodí se na přípravu pomazánek nebo...
fazole Bango Luštěniny by se měly v našem jídelníčku objevit alespoň 1x týdně. My rozhodně doporučujeme vyzkoušet fazole Bango. Tyto fazole mají zajímavé strakaté tmavě červené...
Popis Green Apotheke Fazole mungo 500 g - Administrativní zařazení: Luštěnina - Složení: Fazole barevná mungo - vigna zlatá - Skladování: Skladujte na temném, chladném...
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY LUŠTĚNINY - HRÁCH SLOŽENÍ hrách zelený celý ALERGENY Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA Energetická hodnota...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Fazole předem namočte na cca 2 - 3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Sójový granulát vložte do vroucí osolené a bujonem ochucené vody. Vařte 5 minut, slijte, přebytečnou vodu z granulátu vymačkejte. Použijte jako základ...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Cizrnu namočte na 8–16 hodin, propláchněte a vařte do měkka 75–90 minut. Cizrna*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a...
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je oranžové barvy. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo...
Zelená čočka - po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům. Zkuste ji přidat do pokrmů typu "rychlá pánev", do...
Čočka červená půlená loupaná 500g Že je čočka hlavně připravována na nový rok, aby se Vás v následujícím roce držely peníze? To už dávno neplatí... Nyní je čočka velmi...
Mungo klíčky vládnou nad všemi, zejména mají vytříbený vzhled, skvělou chuť a vysokou nutriční hodnotu. Klíčky jsou velmi chutné, křupavé a mají chuť čerstvého mladého...
Černá čočka Beluga je jedinečná luštěnina s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, kterou využijete v polévkách, salátech i jako ozdobu při servírování Černá čočka Beluga je...
Mnoho zajímavého se o luštěninách dozvíte v časopise Dobroty podzim 2016. Využití: - hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept na tuto polévku najdete v...
fazole Bango Luštěniny by se měly v našem jídelníčku objevit alespoň 1x týdně. My rozhodně doporučujeme vyzkoušet fazole Bango. Tyto fazole mají zajímavé strakaté tmavě červené...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Černou čočku namočte na 2 hodiny, propláchněte a vařte do měkka 10-15 minut, bez namáčení 15-20 minut. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100G): 1477 kJ/353...
Fazole adzuki je luštěnina s jemně oříškovou chutí, ze které připravíte vynikající polévku, veganský burger i japonskou adzuki pastu Fazole adzuki je výjimečná luštěnina s...
PROBIO Čočka červená loupaná 500 g Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do...
Popis Green Apotheke Čočka červená loupaná půlená 500 g - Administrativní zařazení: Luštěniny - Složení: Čočka drobnozrnná 100 % - Skladování: Skladujte na temném,...
Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta z rýže. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů ....